KEMIWEATHER


Vaaratasot

Valkoinen Tiedot eivät ole päivittyneet.

Vihreä Vaaraa aiheuttavia sääilmiötä ei ole odotettavissa.

Keltainen Sää on mahdollisesti vaarallinen. Ennustettu sääilmiö ei ole erityisen epätavallinen, mutta siihen on hyvä kiinnittää huomiota säälle alttiissa toiminnassa. On hyvä seurata sääolosuhteiden kehittymistä ja välttää riskejä.

Oranssi Sää on vaarallinen. Ennustettu sääilmiö on epätavallinen. Sekä aineelliset että henkilövahingot ovat mahdollisia. Tilanteessa on hyvä seurata säännöllisesti sääolosuhteiden kehittymistä. On syytä välttää sellaisia riskejä, mitä sääilmiö voi aiheuttaa. Lisäksi on hyvä seurata viranomaisten mahdollisesti antamia ohjeita.

Punainen Sää on hyvin vaarallinen. Ennustettu sääilmiö on harvinaisen voimakas. Sekä aineellisia että henkilövahinkoja on odotettavissa jopa laajalla alueella. Sääolosuhteiden sekä vaaratason kehittymistä on syytä seurata jatkuvasti. Lisäksi on seurattava viranomaisten mahdollisesti antamia ohjeita ja oltava valmiina poikkeuksellisiin toimenpiteisiin.

Tuuli
Lumi/Jää/Keli
Ukkonen
Sumu
Poikkeuksellisen korkea lämpötila
Poikkeuksellisen alhainen lämpötila
Rannikkoalueiden vaarat
Metsäpalo
Lumivyöry
Sade
Tulva
Sade ja tulva
   
Sääilmiöstä ei varoiteta
Jos kuvasymbolin tausta on tumma, maa ei julkaise varoituksia tästä sääilmiöstä.
meteoalarm varoitukset suomi
Meteoalarm varoitukset EU

Viiveet tämän sivuston ja www.meteoalarm.eu –sivuston välillä ovat mahdollisia. Reaaliaikaiset tiedot osallistujamaiden kansallisten sääpalveluiden julkaisemista vaaratasoista ovat nähtävissä sivulla www.meteoalarm.eu.