KEMIWEATHER


sääasema sivut:
Sääasema Pertteli
finwx
Ukkostutkat
Strikestar
Wunderground
Suomen sääpalvelu
Sääasema Virkkala
Liminka weather
Lumijärvi
Nivala weather
Haapajärvi
Naruska
Naruska lohikallio
Sääasema Jyväskylä
Ketunkolo Kuortane
Naruska
Laitteisto ja muut linkit
Davis
Weather watch
Logtemp
Weather diplay
Cumulus
WUHU
Maxim 1-wire
Hobby boards
Arduino
Highcharts
Eudock 2.0
Boltek
Nexstorm
Sivusto on tehty pääasiassa HTML-, CSS- ja PHP- ohjelmointikieltä käyttämällä . Osan skripteistä on Sääasema Perttelin Henkan tuotoksia (NSD ja EWN). Tästä täytyy antaa erityismaininta hänen antaumukselliselle asenteelleen harrastuksen puolesta. Lisäksi hänen avuliaisuudestaan ja neuvoista on ollut finwx-foorumin-yhteisölle paljon iloa. Lisäksi kiitokset kaikille foorumilaisille, jotka ovat osallistuneet mielenkiintoiseen sääkeskusteluun ja ei aina edes sääkeskusteluun vaan kaikenlaisesta keskusteluun. Lisäksi kiitokset finwx-foorumin ylläpidolle.
Omia tuotoksia on lähinnä talonenergian kulutukseen liittyvät laskennat ja mittauksiin erikseen räätälöidyt skriptit. Näiden koodamiseen on käytetty PHP:tä. Laskennoissa on pyritty käyttämään mahdollisimman tarkkoja likiarvoja, kuitenkin mittalaitteiden arvojen puitteissa. Ilmalämpöpumpun COP-laskennassa on käytetty entalpia-menetelmään jossa lasketaan lämmönsiirtymistä "ilmavirtaan". Tästä johdettuna lampopumput.info-foorumilta yksinkertainen COP-arviointi.
Edellä mainitun lisäksi seurataan virtuaalivoimaloita. Voimaloissa seurataan auringon ja tuulen energiasaantia. Näiden voimaloiden laskennat ja koodaus on sääasemanpitäjän tekemiä.